Gap Dust Cleaner Orodje za čiščenje

21,05

Šifra: 1005005262001699 Kategorija:

Opis

Lastnosti:

[Fleksibilna glava] Čistilec prahu Gap ima ploščato glavo, ki je dovolj prilagodljiva, da jo je mogoče upogniti, tako da zlahka doseže vrzeli, vogale in mesta, kjer je težko doseči ali jih ni mogoče očistiti z običajnimi krpami.

[Raztegljiva palica] Krtača za prah Gap ima zložljiv ročaj iz nerjavečega jekla. Dolžino ročaja lahko poljubno prilagodite od 24 cm do 94 cm glede na višino čiščenja, da dosežete vsa težje dostopna mesta brez uporabe lestve ali stolčka.

[Prevleka iz mikrovlaken] Prevleka iz mikrovlaken je mehka in prožna, ne opraska tal ali pohištva, lahko hitro ujame prah, vlakna, drobtine kruha, dlake in umazanijo, z izjemno močno absorpcijo vode, kot nalašč za mokro čiščenje, ni enostavno puščati lase.

[Snemljiv in pralen] Čistilna glava in ročaj sta povezana z vijačnim vmesnikom, enostavno za namestitev in odstranitev. Prevleko iz mikrovlaken lahko snamete in jo operete neposredno z vodo, nato pa posušite za naslednjo uporabo.

[Široka uporaba] Krpa za prah se široko uporablja za spalnice, dnevne sobe, kuhinje, kopalnice, pralnice in garaže, kot nalašč za čiščenje dna postelje, reže med kavči, klimatske naprave, stropa, tal, notranje opreme, umivalnikov, kopalnih kadi itd.

Specifikacija:

Ime: Gap Dust Cleaner
Material: nerjaveče jeklo + PP + mikrovlakna
Barva: siva, modra, zelena
Univerzalna glava ščetke: 43 x 7,5 cm/16,9 x 2,9 palca
Palica: zmanjšaj: 24 cm/9,5 palca, največ: 94 cm/37 palcev

Paket vključuje:

1x raztegljiva palica
3x prevleka iz blaga