Akcija!

IMILAB KW66 pametna ura za moške in ženske

79,90

Na zalogi

Šifra: 1JR460L5PCJQ Kategorija:

Opis

1,28″ 3D HD ukrivljen zaslon

IMILAB KW66 je vsestranska, vse-v-enem pametna ura z elegantnim videzom. Je tanjša in lažja kot kdajkoli prej, obenem pa ponuja večji zaslon. Z 1,28-palčnim 3D HD ukrivljenim zaslonom IMILAB KW66 obogati vaš poseben čar.

7 podprtih jezikov (Francija, angleščina (privzeto), španščina, portugalščina, ruščina, nemščina, arabščina)

30-dnevna življenjska doba baterije

Več časa polnjenja, manj skrbi. IMILAB KW66 zagotavlja polnih 30 dni in življenjsko dobo baterije brez žrtvovanja funkcionalnosti.

Prilagodite številčnico ure

Ustvarjanje vaše ekskluzivne številčnice, naredite jo edinstveno, katera koli številčnica ali čas, samo za vas. Potisnite številčnico.

Različne videze ure lahko prenesete in potisnete iz aplikacije, prosto dodajate in spreminjate nove videze ure, da izpolnite svoje dnevne zahteve glede tekem.

Plakat s športnimi podatki

IMILAB KW66 ima v mislih srce, spremlja njegov utrip 24 ur in je zasnovan tako, da deluje na vse načine, kako se premikate.

Večji senzor

Osredotočen na zdravje srca in ožilja, IMILAB KW66 spremlja vaše srce med vsako vadbo, bodisi pri plavanju ali kolesarjenju. KW66 spremlja vaš napredek s 13 športnimi načini in prilagodljivim sledenjem.

13 Športni načini

Natančno spremljajte stanje vadbe s senzorji za nizko porabo v realnem času.

IN-TIME obvestilo Push

IMILAB KW66 je vsestranska pametna ura vse-v-enem z elegantnim videzom. Je tanjša in lažja kot kdaj koli prej, hkrati pa ponuja večji zaslon.