Akcija!

Laser Aurora Galaksija Projektor

43,9544,95

Šifra: Y5U1I0OMPR5Z Kategoriji: ,

Opis

Lastnosti:

15 načinov osvetlitve projektorja severnega sija:
Projektor lahko projicira realistično zvezdnato nočno nebo in severni sij na strop.

Bluetooth zvočnik:
Vgrajen bluetooth zvočnik, povežite se s pametnim telefonom ali tablico prek bluetootha in uživajte v glasbi. Projektor zvezdne svetlobe se bo spreminjal z ritmom glasbe.

Daljinski upravljalnik in časovnik:
Projektor z daljinskim upravljalnikom lahko upravlja vklop / izklop aurore, lune in zvezd, prilagodi svetlost, spremeni način osvetlitve, način glasbe, glasnost. Tudi s 4-urnim samodejnim časovnikom za spanje, enostaven dostop do teh nastavitev, ne da bi morali vstati iz postelje.

Obilen projekcijski učinek:
Kombinacijo severnega sija, lune in zvezd lahko igrate posamično ali v kombinaciji. Učinek tekočega polarnega sija ustvarja sproščujoče okolje. Pozabite na skrbi in uživajte v sedanjosti.

Darilo za otroke in prijatelje:
Stropni projektor je primeren za rojstni dan, zabavo, poroko, dekoracijo prostora, dan otroka, praznik, darila za obletnico, ustvarja čudovito in zvezdnato vzdušje, pomaga otrokom spodbujati radovednost, domišljijo, ustvarjalnost. Odličen tudi za dekoracijo doma kot projektor nebesne galaksije, luč za romantično razpoloženje in nočna luč.

Parameter izdelka:

Bluetooth številka: AC6923
Vhodna napetost: 110-220V
Izhodna napetost: 5V / 2000MA
Moč izdelka: 6W
Območje projekcije: 20㎡-80㎡
Velikost paketa: 18,5 x 12,5 x 11,5 cm
Teža paketa: 0,51 kg
Način napajanja: napajanje preko USB-ja (mobilno napajanje, računalnik, adapter za mobilni telefon)
Glasbeni način: Bluetooth
Način osvetlitve: 15 vrst (Aurora Monochrome, Aurora Dual Color, Aurora Tricolor, Aurora Monochrome + Moon, Aurora Dual Color + Moon, Aurora Tricolor + Moon, Aurora Monochrome + Star, Aurora Dual Color + Star, Aurora Tricolor + Star, Aurora monochromatic + zvezda + luna, aurora dvobarvna + zvezda + luna, aurora tricolor + zvezda + luna, luna, zvezda, luna + zvezda)

Opomba:

1. Laser je lahko škodljiv za oči, ne glejte neposredno vanj.
2. Ne dovolite otrokom, da uporabljajo ta izdelek sami.
3. Projekcijska svetilka je primerna za notranjo / nočno / temno uporabo. Če je na prostem / dnevna svetloba / močna svetloba, bo učinek prikaza izdelka drugačen.
4. Vodotesen je IP20 in naprava se uporablja v suhem okolju. Izogibajte se uporabi v vlažnem okolju in vdoru vode, sicer lahko poškodujete projekcijsko svetilko.
5. Najnižja in najvišja temperatura okolja, potrebna za vzdrževanje normalnega in stabilnega delovanja izdelka, je -20 °C do +40 °C.
6. Uporabite adapter, ki izpolnjuje zahteve za ta izdelek. Uporabite napajalnik 5 V / 2 A. Če je tok prenizek, ohišje svetilke ne bo delovalo normalno. Če tok presega to območje, uporabite regulator, sicer bo to vplivalo na življenjsko dobo.
7. Daljinski upravljalnik ne vključuje baterij, 2 bateriji morate vstaviti sami.

Dodatki za pakiranje:

1 x projekcijska svetilka
1 x daljinski upravljalnik (brez baterije)
1 x 1,5 metra USB kabel