Akcija!

2400W 60V električni skiro R8

Original price was: 2.115,00€.Current price is: 1.790,00€.

Šifra: 1005005298642366-1 Kategorija:

Opis

Dvojni močan motor 2400 W 60 V
Nazivna moč 2400W !!!
Maksimalna moč 3600W !!!
Priložen sedež!
Številka artikla
Serija XP-R8
Motor
60V
Vrsta motorja
brezkrtačni motor
Nazivna moč
2400 W
Največja moč
3600 W
Kapaciteta baterije
21Ah
Čas polnjenja baterije
7,5~10,5h
Obseg polnjenja
45 ~ 63 km
maks. Hitrost
55~65km/h
barva
črna, rdeča
Material
aluminijeve zlitine
Zaslon
LED večnamenski zaslon
Velikost pnevmatike
10 colske gume
Svetloba
LED sprednja luč + zadnja luč + smerna luč
Dušenje
4 kosi hidravličnih amortizerjev
Prilagoditev hitrosti
3 spremenljive hitrosti
Zavorni sistem
disk zavorni sistem
Zložite
ja
Veljavni teren
Naklon 30°
SZ/GZ
36KG / 39KG
Velikost izdelka
D*Š*V=1270*280*(800~1200) mm
Velikost pakiranja
D*Š*V=1280*310*380 mm
Certificiranje
CE
Model serije XP-R8 ima 10-palčno terensko pnevmatiko, to je pnevmatika 6.0 razširjenega tipa, velika moč za več kot 30° vzpon.
Primeren je za vožnjo po vseh terenih, kot so avtoceste, gorske ceste, varovalni pas, majhna kamnita cesta, betonska cesta itd. Na sprednjem delu kolesa skuterja sta tudi dvodelna amortizerja, ki pomagata zmanjšati tresenje med vožnjo po podeželju in mestu.
Na sprednji strani električnega skuterja serije XP-R8 je svetla LED luč, ki sveti v temi, varna vožnja za vse uporabnike.

Enodelni profil

Okvir električnega skuterja serije XP-R8 je izdelan iz aluminijeve zlitine, narejen je iz enega kosa, močnejši okvir, varnost za vse uporabnike.

Za drogom električnega skiroja je ključ, električnega skiroja ni več treba ročno zlagati, samo stopite na noge, ga pritisnite, električni skuter se bo samodejno zložil, veliko bolj preprosto in lažje za upravljanje.
Električni skiro je zložljiv, zelo priročen za prenašanje v avto in pisarno. Je dober pomočnik, da se izognete prometnim zastojem zaradi zasedenega časa.
Vse posebnosti, kot sta moč baterije in hitrost, so prikazane na zaslonu in preverjanje stanja električnega skiroja kadarkoli med vožnjo.
Ročaji skuterja so narejeni iz materiala, ki ne drsi in je odporen proti znoju, kar uporabnikom zagotavlja odlično izkušnjo vožnje. Na desni strani je hupa.

Električni skuter serije XP-R8 je z razširjeno stojno ploščadjo, primeren za vse starosti in spole, uporabnik lahko med vožnjo s skuterjem prosto menja noge. Narejen je tudi iz nedrsečega materiala, brez skrbi v deževnem dnevu.

Na koncu stojne ploščadi je opora za noge v rdeči in črni barvi, uporabnik lahko postavi eno nogo, kar lahko pomaga zmanjšati človeško vztrajnost pri pospeševanju. Močnejši je tudi pri plezanju, ko na njem stojite z eno nogo.

Hidravlični  amortizerji 

Disk zavorni sistem

Za skuterje serije XP-R8 so na izbiro dvojni motorji. Tip dvojnega motorja je močnejši za plezanje, tako sprednje kot zadnje kolo sta z motorjem.

Na skuterju je skupno 4 hidravličnih amortizerjev, vsako kolo ima po dve, kar pomaga zmanjšati tresenje med vožnjo. Skuter ima dvojni zavorni sistem, ki gladko ustavi skuter, odlična izkušnja vožnje. Smerna luč je ob strani skuterja, zelo dobro vidna, varna za vožnjo podnevi in ​​ponoči.

Višina sprednje palice električnega skuterja serije XP-R8 je nastavljiva, uporabnik lahko nastavi palico višje ali krajše glede na sebe, ni
težav pri vožnji močnega moškega 1,9M.
Electric Scooter se prodaja brez sedeža.
Packing & Delivery