Avtomobilski sledilnik proti kraji GF-07 GPS

14,9024,90

Šifra: 1005005701025169 Kategorija:

Opis

GF-07 avtomobilsko sledenje v realnem času, magnetni otroški lokator proti izgubi proti kraji, pozicioner za sporočila SIM, dnevni vodoodporen avtomobilski sledilnik

Funkcija:
1. Majhen in prenosen: Naš sledilnik GPS je zasnovan tako, da je kompakten in prenosljiv, zato ga je enostavno prenašati, ne da bi zavzel preveč prostora. Ta mini naprava GPS je popolna za sledenje dragocenim predmetom ali ljudem na poti.
2. Sledenje v realnem času: Ta lokator za sledenje avtomobila v realnem času in lokator za preprečevanje izgube avtomobila zagotavlja natančne podatke o lokaciji in informacije o sledenju v realnem času, kar vam omogoča, da spremljate svoje najdražje ali pomembna sredstva od koder koli na svetu.
3. Večnamensko:Naš pozicioner za sporočila SIM je primeren za različne namene, vključno s preprečevanjem kraje vozil, zaščito otrok, starejših ali ranljivih družinskih članov, hišnih ljubljenčkov in drugih dragocenih stvari. S tem avtomobilskim sledilnikom ali GSM GPRS lokatorjem za avtomobilske otroke se lahko sprostite, saj veste, da ste vedno seznanjeni z njihovo lokacijo.
4. Anti Fall Anti Break: ta GPS sledilnik je izdelan iz trpežnega materiala ABS in je zasnovan tako, da prenese nenamerne padce in druge udarce, ne da bi se zlomil. To zagotavlja, da sledilnik ves čas deluje in je zanesljiv.
5. Life Waterproof:Naš sledilnik GPS je zasnovan tako, da je vodoodporen, kar pomeni, da lahko prenese dež in drugo manjšo izpostavljenost vodi. Vendar je pomembno, da naprave ne potopite v vodo, da preprečite poškodbe. Ta funkcija zagotavlja, da vaša naprava ostane varna in funkcionalna v različnih okoljih. 

 

Specifikacija:
Izvor: celinska Kitajska
Vrsta GPS-a:
Potrdilo GPS sledilnika: NI
Napetost: DC 5V
Ime modela: GF 07 GPS avtomobilski sledilnik
Velikost artikla: 40 x 25 x 18 mm/1,6 x 1,0 x 1,7 palca
Življenjska doba baterije: 30 ur in več
Posebna funkcija : Dnevna vodoodporna
Barva: Črna
Material: ABS
Kapaciteta baterije: Li-ion 400mah
Napajalni vmesnik: USB
Čas pripravljenosti: 12 dni
Delovni čas: 4-6 dni
Čas pozicioniranja GSM: 25 sekund

Opomba:
zaradi drugačnega monitorja in svetlobnega učinka se lahko dejanska barva predmeta nekoliko razlikuje od barve, prikazane na slikah. Hvala vam!
Zaradi ročnega merjenja dovolite odstopanje pri meritvah 1-2 cm.