Akcija!

NAPIHLJIVA STAJICA

Original price was: 129,90€.Current price is: 114,90€.

Kategoriji: ,

Opis

Varno igralno okolje za otroke – Napihljiva prenosna stajica EverEarth zagotavlja varen prostor za otroke, saj lahko v njej brezskrbno kobacajo, hodijo ali se igrajo s svojimi igračkami doma ali na prostem.

Brezskrbni trenutki za starše – Zahvaljujoč stajici se lahko starši posvečajo hišnim opravilom, obiskom prijateljev ali pa samo malo oddahnejo, ne da bi jih skrbelo, da bi se njihov dojenček ali malček medtem kam zaletel ali padel po stopnicah.

Hitra postavitev – Inovativna zasnova ogrodja iz napihljivega poliuretana omogoča enostavno postavitev, prestavljanje ali pospravljanje, zato lahko stajico uporabljate kjerkoli v vašem domu ali na prostem.

Porozna mreža – Stajica ima odprt zgornji del, da lažje dosežete otroka, obdana pa je z mrežo, ki zagotavlja zračnost in udobje znotraj stajice. Otroci se lahko v njej igrajo, spijo in zabavajo!

Varna oblika in materiali – Od same strukture do izbranih ekoloških materialov, vsak del otroške stajice EverEarth je trpežen, zanesljiv in varen za dojenčke in malčke od 6. meseca dalje.

Material
: 50% TPU, 50% poliester.
TPU je izredno lahek, otrokom prijazen material, ki ne vsebuje BPA in ftalatov.

Ustvarite varno igralno okolje za dojenčke in malčke z napihljivo prenosno stajico EverEarth!
Imeti otroka ves čas pred očmi, ko začne kobacati in hoditi po stanovanju, je za zaposlenega starša pravi izziv. In če ste kot večina ljudi, imate doma zagotovo stvari in mesta, za katere želite, da jih otrok ne bi dosegel, ker niso varni. Prav zato smo izdelali prenosno stajico EverEarth – ljubko napihljivo stajico, preprosto za uporabo, ki otroku zagotavlja ravno dovolj prostora za igro, spanje, gibanje in igranje z drugimi otroki, staršem pa olajša bedenje nad njimi!

Lahka in vodoodporna otroška stajica za notranje in zunanje prostore.
Vzdržljiva podpora za odraščajoče malčke.

  • Šifra distributerja: 430086
  • Šifra proizvajalca: 33784
  • Barkoda: 6923619437842
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Dimenzije: 60 x 20 x 20 cm
  • Teža: 3,60 kg