Akcija!

Trda pnevmatika za Xiaomi M365 Pro Mi 1S Pro 2 Essential skuter 8,5 col

14,9028,90

Šifra: 1005005036666842 Kategorija:

Opis

Opomba:  Ta pnevmatika je izdelana iz visokokakovostnega materiala. Z zasnovo lukenj v obliki satja, boljša zmogljivost blaženja udarcev. Odlična izbira za vas.
Namig:  Pred namestitvijo pnevmatike je priporočljivo, da jo za približno 3 minute namakate v vroči vodi na približno 60 stopinj, kar bo olajšalo namestitev. 
Lastnosti:
1. Okrogel obroč je izdelan iz visokokakovostnega plastičnega materiala, je čvrst in trpežen.
2. Z zasnovo lukenj v obliki satja, boljša zmogljivost blaženja udarcev.
3. Izolirana podlaga zagotavlja izboljšano zadrževanje toplote.
4. Izolirana prevleka za izboljšano varnost.
5. Primerno za Xiaomi Mijia M365

Trdna pnevmatika Predstavitev izdelka:
1. Trdna pnevmatika je izdelana iz visokokakovostnega materiala, ki vam omogoča enostavno namestitev pnevmatike na vaš električni skuter Xiaomi M365/M365 Pro/1S/Pro 2. Enostaven za uporabo in zamenjavo. Odporna je  proti obrabi, proti koroziji in vzdržljiva, brez strjevanja, prebadanja.
2. Zasnovan s številnimi satji, ki lahko hitreje odvajajo toploto in zato služi dlje časa. Nadomestna pnevmatika lahko tudi naredi pnevmatike bolj enakomerno obremenjene in absorbira udarce, kar vam zagotovi boljšo absorpcijo udarcev.
3. Trdne pnevmatike, oblikovane posebej za električni skuter Xiaomi Mijia M365/M365 Pro/1S/Pro 2. Poseben material z gumijasto nabrazdano površino zagotavlja odličen oprijem, natančno stabilnost in vodljivost.


Kakšna je razlika med gumijastimi pnevmatikami in TPE pnevmatikami?
Gumene pnevmatike so težje, bolj trpežne in imajo boljše lastnosti blaženja udarcev